News

Stay informed by checking our news overview


Every month we inform you about our new products, services and other useful information. Always relevant, always an enjoyable read.
We also list the latest newsletters we sent out. Do you not receive our newsletters yet? Subscribe here.

Subscribe to our newsletter:

NIEUWS 17.11.2016

Bestaat het ideale kerstpakket?

Beste [VOORNAAM]

Volgens Anouk van Eekelen, een Nederlandse zakelijk etiquette deskundige, moet het ideale kerstpakket nog uitgevonden worden. Zij geeft de raad om zeker zoveel tijd te besteden aan een mooie persoonlijke begeleidingsbrief. Niet evident, maar waardering gegarandeerd!

Het is onmogelijk om alle medewerkers tevreden te stellen met een kerstpakket, weet Anouk Van Eekelen. Zelfs niet met een cadeaubon. Al zullen sommige medewerkers dit de ideale oplossing vinden. Anderen vinden het onpersoonlijk. Je jezelf er te gemakkelijk vanaf maken. Zoiets.

Zoveel mogelijk mensen blij maken

Je kunt dus niet iedereen tevreden stellen met het ideale kerstgeschenk. Maar je kunt wel je best doen om zoveel mogelijk mensen blij te maken. Niet door een geschenk te geven dat je graag zelf zou krijgen. Wel door een cadeau te bedenken dat aansluit bij de interesses van de medewerkers. ‘Verplaats jezelf in de ander’, is de raad van Anouk van Eekelen.

Vier sleutelelementen in kerstpakketbrief 

Wat is de essentie van een kerstpakket? Je waardering uiten, toch? In een begeleidende brief bij het kerstpakket kun je die waardering toelichten. Andere drie belangrijke elementen zijn: terugblik, vooruitblik en wensen.

Wat zijn de redeneren waarom je jouw medewerkers zo waardeert? Hoe blik je terug op de belangrijkste momenten van het jaar? Wat zijn de doelstelling voor het nieuwe jaar en wat zijn de verwachtingen van de medewerkers? En niet te vergeten: Welke wens wil je uitbrengen naast fijne feestdagen?
 
 Ook de verpakking speelt een rol
Mensen worden extra blij als hun geschenk ook in een leuke verpakking zit. We spreken uit ervaring. Bij Magnus Business Gifts zorgen we ook voor een leuke en creatieve verpakking van de kerstpakketten. Een originele verpakking springt in het oog. Niet alleen het cadeaupapier, maar ook het persoonlijk kaartje waarvoor we zorgen. We willen altijd voor klanten out of the box denken. Een kerstpakket hoeft niet in een doosje te zitten.

       Tijdig bestellen is de boodschap 

Het ideale kerstpakket bestaat misschien niet, maar geen kerstpakket is helemaal een domper. Bedrijven vergeten wel eens tijdig hun kerstpakket te bestellen. Daardoor zijn ze genoodzaakt om voor alternatieven te gaan die hun medewerkers misschien minder aanspreken. De boodschap luidt dus: bestel tijdig.

Voor alle informatie over mogelijke kerstpakketten: www.magnusbusinessgifts.be 

Vriendelijke groeten,

Ann Magnus

 
info@magnusbusinessgifts.be
T +32 2 251 89 66 • F +32 2 252 56 28
Leuvensesteenweg 248B • 1800 Vilvoorde Legal info • Magnus business gifts
div. Macovil-Home nv • BE 0400690469 [unsubscribe]Uitschrijven uit nieuwsbrief[/unsubscribe]
www.magnusbusinessgifts.be