Inspiratiedag Magnus Business Gifts bij Serax

Wat u mag verwachten? Een mooie locatie. Boeiende sprekers. Een belevenis voor alle zintuigen. Kortom, een pak inspiratie dat u nog lang bijblijft.

Dinsdag 7 mei 2019 (10-16 uur)
@Serax

Keynote Clo Willaerts

Clo Willaerts op de Inspiratiedag van Magnus Business Gifts.

Clo Willaerts is een Belgische marketingprofessional. Ze boeit een pak volgers op sociale media. Digitaal zakendoen is dan ook haar expertise. Ze werkte al voor de meest uiteenlopende sectoren. Wat ze daar leerde, deelt ze graag.

Workshop CÎME

CÏME op de Inspiratiedag van Magnus Business Gifts.

CÎME is onze leverancier van natuurlijke verzorgingsproducten. De oprichters vertellen tijdens deze workshop heel graag over natuurlijke huidverzorging. De do’s en don’ts komen zeker aan bod. U leert zelfs hoe u zelf een eenvoudig product kunt maken. Aanrader!

Primeur

Een primeur op de Inspiratiedag van Magnus Business Gifts.

Veel willen we er nog niet over kwijt. En ja, het is nog vroeg om al over de volgende kerstperiode te beginnen. Maar u zult gauw beseffen waarom we niet langer kunnen wachten om onze speciale kerstpakketten voor te stellen. Daar zit Serax voor iets tussen.

Presentatie trendy gadgets

Trendy gadgets op de inspiratiedag van Magnus Business Gifts.

Wat mag u verwachten van de nieuwste gadgets voor de lente en zomer van 2019? Wij stellen ze met plezier aan u voor. Van een betonnen smartphonehouder of usb-stick tot een mini compressor die in uw broekzak past. Trendy én handig.

Gastheer Serax

Serax is gastheer op de Inspiratiedag van Magnus Business Gifts.

Onze leverancier Serax creeërt unieke lifestyleproducten. Talentvolle designers koppelen schoonheid aan vorm en functie. Of het nu gaat over bestek, verlichting of meubilair. Het zijn telkens objecten om te ervaren, te delen en te koesteren.