Windkracht bij Magnus

Vzw Windkracht Zemst organiseert zinvolle en betaalbare activiteiten voor kinderen met een beperking. Want iedereen heeft talenten. Daarom steken ze als vrijwilliger vaak een handje toe waar nodig. Mét een professionele ondersteuning.

We ontvingen de energieke en goedgeluimde jongens van Windkracht twee dagen lang. Ze hielpen ons bij het inpakken van de bestelde kerstgeschenken. En dat ze dat goed deden! Op een dag mochten ze 150 rugzakken inpakken in een geschenkdoos met kerstkaart. Die moesten nadien verzendklaar gemaakt worden zodat de geschenken tijdig bij de klanten van onze klant geraakten. We rekenden op een dag werk. Ze deden het in drie uur! Wat een windkracht was dat.

Fijne energie op kantoor

Ondertussen hebben ze ook onze eigen kerstgeschenken ingepakt voor klanten die jaarlijks grote bestellingen plaatsen. En die hulp was zeer welkom. Met de workload die we hebben zouden de kerstgeschenken anders evengoed paasgeschenken geworden zijn…

We vonden het heel fijn om hun aanwezigheid en energie in ons kantoor te hebben. Als dank lieten we pizza komen. De hongerige magen wilden ook wat.

Extra steun is welkom

Wilt u vzw Windkracht ook ondersteunen? Dat kan. Als sponsor, vrijwilliger, met evenementen en giften. 

Ze zijn ook geselecteerd voor Zemst for life rond de populaire actie ‘Music For Life’ van Studio Brussel.