Maak uw medewerkers loyaal

Werknemers belonen loont

Ruilen uw medewerkers uw bedrijf veel te snel in voor een andere werkgever? Of misschien lopen ze er gedemotiveerd bij. Dat kan de dynamiek in hun team grondig verstoren.

Gelukkig is hiervoor een oplossing. Wij leerden tijdens onze jarenlange ervaring dat waardering wonderen kan doen. Een leuk geschenk op gepaste tijden is dus zeker een aanrader.

  • Grotere motivatie.
  • Meer inzet.
  • Langere loyaliteit.
  • Betere bedrijfsresultaten.
  • Positief imago.

 

 

Optie 1: Geschenken met vast bedrag

Deze beloning voor uw personeel bestaat uit een verzorgd platform. Mét heel wat leuke geschenken. En u bepaalt het vast bedrag van deze geschenken. Bijvoorbeeld 35 euro per geschenk, zodat u er ook fiscaal bij wint. Wilt u het platform nog meer uitstraling geven? Dat kan! We passen het met plezier aan volgens de huisstijl van uw bedrijf.

 

Optie 2: Geschenken met bijbetaaloptie

Onze meestgekozen beloning voor personeel. Dit platform blaakt van de geschenken die u selecteert voor uw werknemers. Zij mogen volgens hun verdiende punten een geschenk uitkiezen. Hebben ze geen punten genoeg? Dan kunnen ze gewoonweg bijbetalen. Zo hoeft u niet te vrezen voor teleurgestelde medewerkers. Integendeel. Ook hier kunt u het platform helemaal naar de look and feel van uw bedrijf zetten. Interesse?

 

Optie 3: Geschenken met alles erop en eraan

Dé manier om uw werknemers te belonen en er volop van mee te genieten. Uw personeel krijgt een geschenkenplatform met toeters en bellen. Helemaal in de stijl van het huis. U maakt er campagnes in aan en selecteert de geschenken waaruit uw medewerkers kunnen kiezen. Er is ruimte keuze aan grote merken. Uw personeel krijgt een account waarmee ze hun bestellingen en levering aan huis kunnen volgen. Ook u als werkgever kunt alles van a tot z opvolgen. En wij zorgen voor de fiscale en sociaalrechtelijke optimalisatie. Stockage mogelijk! En no cure, no pay. Klinkt goed?