Ontmoet Cindy, onze klantgerichte Loyalty Officer

Cindy Loyalty Officer Magnus Business GiftsSinds september 2017 is Cindy Vandenhoeck aan boord bij Magnus Business Gifts. Zij is onze officer Loyalty & Incentive. Maak kennis met Cindy!

“Na mijn opleiding Hotel- en Cateringmanagement deed ik mijn eerste werkervaring op bij Novotel aan Brussels Airport. Drie jaar lang was ik daar receptioniste, tot ik mijn man leerde kennen. Het avond- en weekendwerk werd steeds moeilijker combineerbaar met een gezinsleven. Ik deed vervolgens een interim telesales van zes maanden bij Van Heck. Daarna volgde een jaartje moederschapsverlof.”

Via sociale media de vacature gespot

“Ik kon na mijn moederschapsverlof als administratief bediende terecht bij TRC Belgium. Ik bleef er twee jaar. Via de nonkel van mijn man zag ik op Facebook de vacature van Loyalty Officer bij Magnus Business Gifts. Ik stuurde mijn cv en een week later mocht ik al op gesprek. Hoe dat verliep? Heel aangenaam. Niet alleen door Ann Magnus als persoon, maar ze legde ook heel goed uit wat de functie inhield. Het leek hard werken, maar ook heel plezant. Er volgde een tweede gesprek met Ria en een week later mocht ik beginnen.”

Elke dag bijleren

“Magnus Business Gifts sprak mij aan als werkgever aangezien ik elke dag andere taken kan doen. En het is fijn werken in een familiebedrijf. In een klein team kun je elkaar echt goed leren kennen en dat maakt het werk leuker. Je bent hier echt een persoon. Dat ik nu ook in de buurt van mijn woonplaats werk, maakt het nog aangenamer. Mijn taken? Ik ondersteun het Loyalty Programma. Lijsten trekken, bestellen van geschenken, verpakken en versturen, … Daarnaast mag ik ook taken overnemen van collega’s wanneer nodig. Ik help bijvoorbeeld Jessica wel eens bij het opstellen van offertes. Zo leer ik elke dag bij.”

Vragen van klanten meteen oplossen

“Waarvoor ik sta? Ik wil vragen van klanten zo snel mogelijk beantwoorden. Zij verwachten dat ook. Als ze vandaag bestellen willen ze hun levering bij wijze van spreken liever gisteren dan morgen. Klantgerichtheid is dus een must. Ik sta altijd klaar om hun vragen te beantwoorden.”

Hebt u vragen voor Cindy? Contacteer haar.

Winkelwagen
Er zitten geen producten in uw winkelmand
Doorgaan met winkelen

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Offerte-aanvraag