Wat we doen

Loyaliteitsprogramma’s:
Bedank klanten met creatieve concepten op Europees niveau.
Giftboxen
Verover harten met een thematische geschenkmand, overal geleverd.
Thuiswerkgeschenken medewerkers:
Beloon medewerkers met doordachte blijmakers.
Gadgets:
Verras relaties met knappe en gepersonaliseerde artikelen.
Relatiegeschenken:
Verstevig relaties met een geschenk op maat.

Voor medewerkers

 • Employer branding is een belangrijk onderdeel in communicatie. Wij zoeken graag op basis van uw briefing het gepaste gadget/ geschenk.
 • Of het nu om reboarding na Covid, onboarding bij nieuwe aanwerving of een kerstgeschenk, bedanking, jubilarisgeschenk of…gaat, wij staan ter beschikking om volgens uw budget en noden aan de slag te gaan.
 • Er wordt u een moodboard uitgewerkt met opties volgens uw budget en jullie eigen branding.

Voor klanten

 • Wist je dat de balpen het meest herbruikte gadget is. Tot wel 8 keer veranderd een balpen van hand alvorens in de prullenmand te eindigen. Wil je dus een maximaal bereik naar B2C klanten, dan is dit een ideale reclamedrager.
 • Zo kunnen we jou nog 1001 voorbeelden geven uiteraard.
  Graag werken we op basis van je briefing rond jouw type van klant, de boodschap die uitgedragen dient te worden, budget,… een voorstel op maat uit.
 • Of het nu gaat om een merchandising item om in massa te verdelen, een goodiebag of een spaarprogramma, wij gaan aan de slag volgens uw noden.
  Maak gebruik van ons jarenlange ervaring in de branche.
  Wij werken graag aan een duurzame relatie tussen ons maar ook tussen u en uw klant door middel van het juiste premium voor de juiste doelgroep.

Voor procurement

 • Zoekt u advies rond hoe de juiste branding te ondersteunen met premiums, gepersonaliseerde geschenken? Wij ondersteunen u graag in het bezorgen van een vergelijk van 3 artikelen ter vergelijking met mekaar. Op papier lijkt alles gelijk maar is de realiteit ook zo.
 • Zo kan u de juiste beslissing nemen op basis van een sample gecombineerd met een prijsvergelijk.
 • Wij adviseren u graag in de juiste keuze.

Showroom

Toonzaal met ge-upcyclede kasten

Our showroom received a sustainable makeover through upcycling. So we reused existing elements. This created a connection between the rich past of our company and the current fresh sustainable vision.

Curious what it looks like?

 

Kunnen we jou helpen?

Contacteer ons

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Newsletter