PopSockets bij Magnus Business Gifts

Zijn 10 tot 18-jarigen uw doelgroep? Dan weten wij waar u hen gelukkig mee kunt maken. Popsockets zijn dé trend bij deze leeftijdscategorie. Waarom? Deze telefoonaccessoires zien er niet alleen heel trendy met hun hippe designs. Ze geven ook meer grip bij het gebruik van de smartphone of tablet. Handig voor selfies én bij het typen van berichten.

Handige button

Popsockets in de catalogus van Magnus Business Gifts

Een popsocket is een kleine ronde button die u op de achterkant van uw smartphone of tablet plakt. Even uittrekken en daar is de betere houvast. Klem de button simpelweg tussen twee vingers. Het risico op vallen is zo goed als weg. Selfies nemen wordt een stuk comfortabeler! Voor een nog betere grip zijn ook meerdere popsockets mogelijk. Veiligheid gegarandeerd.

Ideaal als standaard

De popsocket heeft ook nog een andere functie. De button is namelijk speciaal ontworpen om als handige standaard te fungeren. Ideaal dus bij het bekijken van video’s op uw gsm of tablet. U trekt de popsocket uit en zet uw toestel schuin naar achteren op tafel zetten. Het scherm staat precies in uw richting. Ondertussen heeft u uw handen vrij.

Hippe designs

Popsockets zijn alles behalve saaie buttons. Integendeel. Net door hun hippe designs zijn ze zo populair bij tieners. De standaardkleuren zijn wit en zwart. Hierdoor hebt u altijd een geschikte button voor uw toestel. In de prints zijn eindig veel mogelijkheden. Voor ieders wat wils! En aan te passen op elk type toestel of cover. Geen tablet of smartphone blijft achterwegen.

In verschillende aantallen verkrijgbaar

Wilt u popsockets geven als promotieartikel? Bij ons zijn de popsockets al verkrijgbaar vanaf 500 stuks. De levertijd bedraagt na goedkeuring een viertal weken.