Lopen om hoofd leeg te maken

Om mij vandaag in sportkleren te zien (en daar heeft niemand baat bij), moet de zon in het noorden opkomen. Nochtans heb ik vroeger veel aan sport gedaan. Zwemmen, golf en savate boxing

Goede voornemens

Ook al denk ik telkens weer als goed voornemen: we gaan dit jaar gaan zwemmen, fitnessen of body work-outen. Toch beland ik telkens liever in een moestuin, een bloementuin en verzorg ik een paar erfdieren. Dan ben ik de koning(in) te rijk om. Met mijn handen in de aarde en liefst nog op blote voeten is voor mij echt ontspannen. Soms zelfs nog met mijn nette werkkleren aan.

De enige keren dat ik ga lopen?

Wanneer er een storm in mijn ondernemershoofd of -lijf zit. Wanneer ik besef dat als ik die thuis mee binnenbreng, de wereld ontploft. En geloof mij, de afgelopen zes jaar is dat nog maar één keer voorgevallen.

Maar ieder zijn hobby uiteraard.

Ben jij ook een aardemens? Of toch een echte sporter? Je mag altijd laten weten hoe jij jouw hoofd leeg maakt.

Winkelwagen
Er zitten geen producten in uw winkelmand
Doorgaan met winkelen

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij leveren u zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Offerte-aanvraag