Call +32 (0)2 251 89 66

(Nederlandse versie onderaan)

To see me in sportswear today (and that doesn’t help anyone), the sun must rise in the north. However, I used to do a lot of sports. Swimming, golf and savate boxing.

Good intentions

Even though I always think of it as a good intention: we are going to go swimming, fitness or body workouts this year. Still, I always prefer to end up in a vegetable garden, a flower garden and take care of a few farm animals. Then I am too rich for the king. With my hands in the earth and preferably bare feet is really relaxing for me. Sometimes even with my neat work clothes on.

The only times I’ll walk?

When there is a storm in my entrepreneurial head or body. When I realize that if I bring it home, the world will explode. And believe me, that has only happened once in the past six years.

But everyone has their hobby of course.

Are you also an earth person? Or a real athlete? You can always let us know how you clear your head.

 

Leave a Reply

Logged in as annmagnus. Edit your profile. Sign out? Required fields are marked *

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Lopen om hoofd leeg te maken

Om mij vandaag in sportkleren te zien (en daar heeft niemand baat bij), moet de zon in het noorden opkomen. Nochtans heb ik vroeger veel aan sport gedaan. Zwemmen, golf en savate boxing

Goede voornemens

Ook al denk ik telkens weer als goed voornemen: we gaan dit jaar gaan zwemmen, fitnessen of body work-outen. Toch beland ik telkens liever in een moestuin, een bloementuin en verzorg ik een paar erfdieren. Dan ben ik de koning(in) te rijk om. Met mijn handen in de aarde en liefst nog op blote voeten is voor mij echt ontspannen. Soms zelfs nog met mijn nette werkkleren aan.

De enige keren dat ik ga lopen?

Wanneer er een storm in mijn ondernemershoofd of -lijf zit. Wanneer ik besef dat als ik die thuis mee binnenbreng, de wereld ontploft. En geloof mij, de afgelopen zes jaar is dat nog maar één keer voorgevallen.

Maar ieder zijn hobby uiteraard.

Ben jij ook een aardemens? Of toch een echte sporter? Je mag altijd laten weten hoe jij jouw hoofd leeg maakt.

Winkelwagen0
Er zitten geen producten in uw winkelmand
Doorgaan met winkelen
Offerte formulier meer kleuren

Quote request

Fill in the form below and we will provide you with a customized quote as soon as possible.

Call me back

Fill in the form below and we will be happy to contact you.

Callback request

Offerte-aanvraag

Offerte formulier