Stagiaires kansen geven is een bewuste keuze

Zopas zwaaiden we Germaine (71 jaar) uit. Zij was wekenlang onze stagiaire. U leest het goed. Wij kregen de hulp van een zeventigjarige stagiaire. Maar net zo goed staat onze deur open voor onze nieuwe stagiaire Nisrin, 18 jaar. 

Germaine zocht een zinvolle dagbesteding. Ze miste het om te werken. Zinvol en werken, dan kan uiteraard bij Magnus Business Gifts!

Hoe vond je jouw stage bij ons?

Zeer goed. Mijn collega’s waren heel vriendelijk. Het werk was interessant en verschillend. Ik vind het jammer dat de stage erop zit.

Hoe ben je bij ons terecht gekomen?

Via mijn school, Crescendo CVO Mechelen. Ik kreeg verschillende stagevoorstellen. Ik koos voor Magnus Business Gifts omdat ik terug in een kantoor wilde werken.

Vanwaar jouw interesse om op jouw leeftijd nog Nederlands te gaan leren via een stage?

Ik ben 71 jaar oud en afkomstig van Brussel. Op school leerde ik Nederlands, maar ik had het niet meer onder de knie. Ik vond dat het nodig was om beter Nederlands te spreken. Vooral voor wanneer ik Nederlandse documenten moet lezen.

Bedankt Germaine! Een mooi afscheidscadeautje was op zijn plaats.

Onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen 

We vonden het zelf ook een fijne ervaring om Germaine bij ons te hebben. Vooral omdat ze zo gemotiveerd was om Nederlands te leren. Die kans wilden we haar niet ontnemen. En daar gaat het ons om. Om kansen te geven. Ontwikkeling van werknemers maakt deel uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daar geloven we in!

Winkelwagen
Er zitten geen producten in uw winkelmand
Doorgaan met winkelen

Offerte aanvraag

Vul het onderstaande formulier in en wij leveren u zo spoedig mogelijk een offerte op maat.

Bel mij terug

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen graag contact met u op.

Offerte-aanvraag